Геннадий Крокодилов о стройке и ремонте в СПБ и Москве

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Мальва - личный кабинет.

Сообщений 851 страница 860 из 988

851

Алексан написал(а):

Мальва, сейчас по Первому каналу в передаче "Время покажет" идёт обсуждение вчерашнего урагана в Москве. Много видеосъёмок. Я смотрю.

Смотри, я не могу позволить себе такую роскошь. Я телек вообще не смотрю, некогда, а российских каналов у меня нет, бо нет тарелки.
И шо там?

852

Алексан написал(а):

Вобщем так, Мальвачка. Хлестаться с тобой один на один я считаю позорным делом. Зови себе на помощь хотя бы Свидомого, Вартового и Гендоса. Ну, и ещё кого посчитаешь нужным.

Так а шо ж ты с ними не договорился? У тебя вообще тут никого нет, кроме меня и Оли. Даже твой друг Волк не пришёл тебя поддержать. А Свидомому ты сам можешь написать, он же зарегистрировался, как Сознательный.

853

АРЕСТОВИЧ ВИДАВ ПРОРОЦЬКИЙ ПОСТ ПРО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ. АВДІЇВКА СТАЛА ПЕРЕЛАМОМ. БІЛЬШЕ НЕМАЄ УКРАЇНЦІВ-ЖЕРТВ. БУДЕМО БИТИ, І БИТИ СИЛЬНО.

Дуда заявляє, що з Бандерою ми у Європу не войдемо.

Представник ООН вимагає від нас заплатити усі соцвиплати на окупованих територіях.

Те, що світ їбанувся давно і одразу на всю голову, в принципі, усім відомо.

Деякі спостерігачи (вчора мені у приватних повідомленнях це слушно зауважив міжнародний експерт з Жашківа) вважають, що ми вимушені дослуховуватись їбанутого світу, бо ми слабкі, тож без їх грошей не протягнемо. Передає akcent.info.

Але, проблемка полягає у тому, що їбанутий світ хоче інсталювати у нас ті самі принципи, які зробили його їбанутим і призвели до сьогоднішнього ніцого стану: зо всіма цими біженцями, Алепо, і занепаданням перед буратинкою Путіним, якого не лише Україна, а вже і Бацька має на…увазі.

І ми намагаємось ці принципи слухняно інсталювати, не тому, що у нас грошей нема, а тому, що у нас нема власних принципів.

Це – єдина і справжня причина.

Коли Україна їх інсталює, світ вже на цю фігню перехворіє (God save Tramp!), і ми знову будемо його доганяти, розібрані, знекровлені, ібануті.

Тож, навіщо?

Але у мене є добра новина для вас:

– ще один експерт з Закарпаття пише мені, що цей рік стане роком одужання нації і розуміння нею, що у України нема і не може бути інших принципів, більш значущих, ніж власні, українські інтереси.

Вони ж мають нахабство диктувати нам, що є для нас є добрим і поганим, лише тому, що самі давно втратили почуття доброго і поганого (яке, коли працює нормально, не вітає вказівки іншим народам, як саме їм закінчувати життя історичним самогубством).

І ще тому, що поки що ми їм, за власною наївністю, це дозволяємо.

У принципі, ми робимо лише одну постійну помилку у зовнішних відносинах:

– всерйоз вважаємо, що хтось у світі дійсно краще нас знає, що нам потрібно.

Але, Авдіівка показала, що наша дурість та наївність потроху відходить.

Бач, скоро взагалі почнемо гаркати та одразу ставити “радників” на місце.

І тоді – піде.

Світ, він дуже інертний: ким назовуть, до того і звикають.

25 років вони звикали, що ми – ніхто, додаток до алкаша Єльціна та плохіша Володі.

Зараз йому доводиться звикати до іншого.

Світ, звісно, опирається зміні звичок, але доведеться звикнути.

Або зникнути

І як слушно додає Константин Савченко:

– хай краще звикають, що українці йобнуті, що з ними треба дуже ніжно, бо можуть щось комусь ухерачить з гарячой руки.

Усе, ми виплакали приречені сльози на втіху світові.

Авдіївка стала переламом. Більше немає українців-жертв.

Будемо бити, і бити сильно.

Нація скучила за старою, доброю Україною – страшною для своїх ворогів.

– Тож, вітаємо її.

Знов.

854

Я ж говорила, шо мы нарваные

855

Мальва, зови этих. Я там забанен.

856

Мальва : Я ж говорила, шо мы нарваные

Мальва, я не знаю такого слова. Объясняй.

857

Алексан написал(а):

Мальва, зови этих. Я там забанен.

Ну ж меня как-то позвал)) к тому Сознательный тебе вроде уже все сказал. Сколько ж можно, человеку может надоело уже.

858

Алексан написал(а):

Мальва, я не знаю такого слова. Объясняй.

Ну типа чиканутые, кукукнутые. Ты гений, так шо должен ловить на лету!

859

Мальва, извиняй, мы там с Ольгой разбирались.

860

Президент России Владимир Путин на встрече с главой Франции Эммануэлем Макроном был архаичен, жалок и бесперспективен, считает российский историк и оппозиционер Андрей Зубов.От встречи президента РФ Владимира Путина с новоизбранным главой Франции Эммануэлем Макроном не было больших ожиданий, поскольку президент Франции во время избирательной кампании четко высказался по всем вопросам, волнующим Кремль, однако встреча показала, что Путин проигрывает Макрону.

"Множество русских людей ясно увидели, как жалок, бесперспективен, архаичен и анахроничен в своей коминтерновско-советской риторике эпохи пакта Молотова–Риббентропа человек, именуемый российским президентом. Рядом с молодым, блестяще образованным, красивым, элегантным, утонченно, по-галльски, умным Эманнуэлем Макроном Владимир Путин проигрывал очевидно", – отмети